Mobirise

Ik ben Denise van der Plas. Geboren op 17-4-1993 in Zoetermeer, sinds 2019 wonend in 's-Gravenzande. Al op jonge leeftijd had ik een passie voor paarden en voor fotografie.
Op 11/12 jarige leeftijd kocht ik mijn eerste systeemcamera waarmee ik van mijn andere hobby (paarden) begon met foto's te maken.

Jaren heb ik hier foto’s meegemaakt, tot ik een aantal jaar geleden mijn eerste Nikon kocht. Een vriend vond dat ik het weer moest oppakken. Daarmee gezegd had ik mijn eerste standaard set weer gekocht. Ondertussen hebben we een andere body, en mooie lenzen kunnen aanschaffen.

Daarnaast hebben we een mobiele studio.
Naast paardenfotografie, zijn we tegenwoordig ook veel met andere takken bezig, gezinsshoots, zwangerschapsshoots, bedrijfsfotografie, honden etc. Neem eventueel contact op voor de mogelijkheden.

Naast fotografie is paardrijden mijn andere grote hobby.
Op Ashka heb ik mogen leren paardrijden, een 3 kwart arabier die toen 16/17 jaar oud was.
Bij Ashka zaten alle knoppen erop, het eruit rijden was natuurlijk het tweede. Ik heb met Ashka M1+3 gereden, en heb veel van hem geleerd.
Na mijn studie heb ik mijn eigen pony gekocht, een volbloed Arabier B.A. Aram. Ik heb Aram gekocht toen hij 3 jaar was, en zadelmak.
Ik heb met Aram ZZ-Licht gereden, ZZ-Zwaar gestart maar helaas nét geen winst behaald. In de zomer van 2017 heb ik de beslissing genomen om Aram te verkopen en heb ik een nieuw jong paard gekocht.

Jupiter, we noemde hem Jax, van Apache x Jazz hebben we gekocht toen hij net een paar dagen onder het zadel was.
Door gebrek aan tijd heb ik 2,5 jaar later de moeilijke beslissing genomen en Jax verkocht. 

Naast mijn fotografie werk ik van maandag tot en met donderdag als Commercieel Assistent bij de Hypotheker in Zoetermeer.

Tevens heb ik met mijn partner samen een luxe suite aan huis die we verhuren.
Meer hierover kun je vinden op www.bbroyalsuite.nl

Mobirise

© Denise van der Plas fotografie - All Rights Reserved

Offline Website Creator